Anel

Domeniul de activitate

SC AGROHORT SERE SRL asigura servicii si produse de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientilor, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile. Domeniul principal de activitate al SC AGROHORT SERE SRL il reprezinta cultivarea plantelor pentru inmultire. Toate plantele sunt produse in baza de productie proprie, din seminte de calitate, atent selectionate.Societatea noastra ofera o gama larga de produse si servicii, avand o experienta de 6 ani pe piata de profil din Romania. Suntem convinsi ca progresam doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. De aceea utilizam toate resursele pentru a oferi un produs de cea mai buna calitate. Toate plantele sunt produse in cub nutritiv (5x5x5) din amestec de turba neagra, turba rosie, mranita de pamant telina si nisip.


Standarde de calitate

Standardul inalt de calitate atins si mentinut in permanenta de SC AGROHORT SERE SRL este recunoscut de certificarile obtinute in domeniu.


  • 1

    Implementarea si mentinerea unui sistem de management al calitatii, conform sr en iso 9001:2001
  • 2

    Implementarea si mentinerea unui sistem de management de mediu, conform sr en iso 14001:2005
  • 3

    Implementarea si mentinerea unui sistem de management al sanatatii si securitatii ocupa- tionale, conform sr ohsas 18001:2008